Jönköpings kommun

Konferens och uthyrning

Tyger i regnbågens färger fastsatta på ett cykelhjul.

Upptech hyr ut lokaler för möten och sammankomster av olika slag och vi kan arrangera konferenser i en annorlunda miljö. Vi erbjuder lokaler i olika storlekar med bra teknisk utrustning. Kombinera din konferens med en rolig utmaning inom naturvetenskap och teknik.

Lokaler

På Upptech finns en stor konferenssal för ca 80 personer i skolsittning, denna sal kan möbleras om till max 100 sittplatser. Vi har en mindre gradängsal "teatern" som tar ca 40 sittande. Det finns tre mindre grupprum som tar vardera ca 20-25 personer. Alla lokaler har projektorer och wifi-uppkoppling och den stora konferenssalen har även en bra ljudanläggning.

Aktiviteter vid en konferens

Kombinera din konferens med en aktivitet som utmanar hjärnan och bidrar till en större upplevelse. Vi ger förslag på lämplig aktivitet utifrån tidsåtgång och antal deltagare. Populärt är aktiviteter är t.ex äggfall, femkamp eller planetarievisning.

Fikabeställningar

OBS! Från hösten 2024 kan vi inte erbjuda beställning av förtäring för sällskap som bokar konferens kvällstid. Vi erbjuder enbart uthyrning av Upptechs lokaler. Det är fritt att medtaga egen förtäring.

För sällskap som har bokat konferens dagtid i Upptechs lokaler erbjuder vi beställning av enklare förtäring såsom kaffe/te och fralla/kaka.

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning.

Kontakt uthyrning
Barbro Jarl
Tfn 036- 10 23 33
E-post barbro.jarl@jonkoping.se