Jönköpings kommun

KomTeks fritidskurser

Pojke med tummen upp.

Vill du komma hit lite oftare? Vi erbjuder kurser för barn och ungdomar, såväl tjejer som killar. Skapa, experimentera och programmera!

Om KomTeks fritidskurser

Kurserna hålls på eftermiddagarna på Upptech i Jönköping. Kurslängden varierar, våra digitala kurser är som regel tre veckor. Varje kurstillfälle varar i 90 minuter.

Kurser på plats på Upptech

Planering pågår för kommande kursutbud.

Anmälningstid

Planering pågår.

Tid

Kurserna börjar kl 17.00 på Upptech på respektive veckodag.

Kostnad

En kurs på KomTek kostar 325 kronor.

Vi erbjuder gratisplatser till er som annars inte har möjlighet att gå på Komtek på grund av ekonomiska skäl. Sök till kurserna som vanligt på vår hemsida men skriv "GRATISPLATS" i rutan för övrig information så ringer vi er. OBS! Begränsat antal platser.

Kurserna faktureras senare under hösten.

Anmälan och kö

Anmälningarna behandlas i turordning så ju tidigare du anmäler desto större chans har ni att få plats. Om en kurs du sökt är full placeras du i kö, eller så försöker vi tillgodose dina andra val.

Komtek Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Avbokning

Om du vill avboka din plats på en kurs som du blivit antagen till ska detta ske i god tid före andra kurstillfället. Om du bokar av för sent, eller ditt barn deltar oregelbundet, får du ändå betala full avgift.

Finns det något vi bör veta?

Finns det något vi bör veta om ditt barn så är vi tacksamma om du meddelar Linda Samuelsson före kursstart.

Kontaktperson
Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35
E-post linda.samuelsson@jonkoping.se