Jönköpings kommun

KomTeks fritidskurser

Olika saker som är tillverkade på Komtek.

Vill du komma hit lite oftare? Vi erbjuder kurser för barn, ungdomar och vuxna som kittlar både fantasi, teknikintresse och nyfikenhet. Formge, experimentera, skapa och designa!

Kurserna hålls på eftermiddagarna på Upptech i Jönköping.

Kurslängden är 6 eller 10 tillfällen beroende på innehåll. Varje kurstillfälle varar i 90 minuter. De allra flesta av vårens kurser startar under vecka 4. Några 6 veckorskurser startar vecka 11. Vi har inga pass under sportlovet vecka 7 eller påsklovet vecka 15.

Kostnad

Kostnaden är 325 kronor för kurser på 6 veckor och 550 kronor för 10 veckor. I avgiften ingår material.

Nu erbjuder vi gratisplatser till er som annars inte har möjlighet att gå på Komtek på grund av ekonomiska skäl. Sök till kurserna som vanligt på vår hemsida men skriv "GRATISPLATS" i rutan för övrig information så ringer vi er. OBS! Begränsat antal platser.

Anmälan och kö

Anmälningarna behandlas i turordning så ju tidigare du anmäler desto större chans har ni att få plats. Om en kurs du sökt är full placeras du i kö, eller så försöker vi tillgodose dina andra val.

Komtek Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Avbokning

Om du vill avboka din plats på en kurs som du blivit antagen till ska detta ske i god tid före andra kurstillfället. Om du bokar av för sent, eller ditt barn deltar oregelbundet, får du ändå betala full avgift.

Finns det något vi bör veta?

Finns det något vi bör veta om ditt barn så är vi tacksamma om du meddelar Linda Samuelsson före kursstart.

Kontaktperson
Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35
E-post linda.samuelsson@jonkoping.se