Jönköpings kommun

KomTeks fritidskurser

Kursprogram Komtek höstterminen 2020.

Vill du komma hit lite oftare? Vi erbjuder kurser för barn och ungdomar som kittlar både fantasi, teknikintresse och nyfikenhet. Skapa, experimentera och programmera eller bli din egen Mulle Meck!

OBS! På grund av riskerna med smittspridning av corona-virus är KomTeks fritidskurser pausade tills vidare.

Om KomTeks fritidskurser

Kurserna hålls på eftermiddagarna på Upptech i Jönköping. Kurslängden är 6 eller 10 tillfällen beroende på innehåll. Varje kurstillfälle varar i 90 minuter. Inga pass under höstlovet vecka 44.

Kursstart

Kurserna startar vecka 38 (några 6-veckorskurser startar v 45).

Coronaanpassning

Den korta informationsträffen tillsammans med vårdnadshavare i början på kursen kommer att hållas utomhus. Vi vill bara ha friska barn på kurserna. Vi följer de råd och riktlinjer som finns angående spridning av Coronavirus, så håll barnet hemma om det inte är friskt.

Kostnad

Kostnaden är 325 kronor för kurser på 6 veckor och 550 kronor för 10 veckor. I avgiften ingår material.

Nu erbjuder vi gratisplatser till er som annars inte har möjlighet att gå på Komtek på grund av ekonomiska skäl. Sök till kurserna som vanligt på vår hemsida men skriv "GRATISPLATS" i rutan för övrig information så ringer vi er. OBS! Begränsat antal platser.

Kurserna faktureras senare under hösten.

Anmälan och kö

Anmälningarna behandlas i turordning så ju tidigare du anmäler desto större chans har ni att få plats. Om en kurs du sökt är full placeras du i kö, eller så försöker vi tillgodose dina andra val.

Komtek Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Avbokning

Om du vill avboka din plats på en kurs som du blivit antagen till ska detta ske i god tid före andra kurstillfället. Om du bokar av för sent, eller ditt barn deltar oregelbundet, får du ändå betala full avgift.

Finns det något vi bör veta?

Finns det något vi bör veta om ditt barn så är vi tacksamma om du meddelar Linda Samuelsson före kursstart.

Kontaktperson
Linda Samuelsson
Tfn 036-10 23 35
E-post linda.samuelsson@jonkoping.se